27 Mart 2010 Cumartesi

BENİM HESABIMI İŞTE BUNDAN SORMALISINIZ....

aşk'ı anlamıyorlar..bana benzediğin ve seninle öpüşüp, seviştiğim için toplumdan soyutlanıyoruz..sabit düşüncelerin arasında, birlikte içtiğimiz bir tabak çorbanın bile hesabını veriyoruz..illa birimizden birinin kadın olmasını istiyorlar..dünyanın kanunu buymuş gibi ve bir erkeğe bir kadın düşer düşüncesiyle sütyensiz göğüslerimizde uyumamız onlara eğreti geliyor..
anlamıyorlar..ne zaman vazgeçsek "anlamazlarsa anlamasınlar" desek, bizden sonraki nesillere haksızlık olacağı için, haklı mücadelemizde gökkuşağımızı dalgalandırmaya çalışıyoruz..
bana sarıldığında bulundukları ülkenin lut kavmi gibi helak olacağını düşünüyorlar..öyle aşağılanıyoruz ki; rengimiz ırkımız bir yana, ikimizde de penis var diye, bıraksan karanlık mahsenlere tıkacaklar bizi..
bazen ruj sürmek istiyoruz, kafamıza göre davranmak, yani içimizden geldiği gibi ama önce evlerine çağırıyorlar, sonra sürdüğümüz ruj kadınsı hava kattığı için bedenimizi, bizleri öldürüyorlar..
sen uyurken binlerce arkadaşımızı katlediyorlar..masumluk; kalça bölgesiyle ölçülüyor artık..sen uyurken, bizi öldürüyorlar..bazılarımız "erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı" diyor..eşcinsel oldukları halde içselleştirilmiş toplum gibi düşünüyorlar..ne oluyor bize bilmiyorum ama bizi de kendi içlerine katmaya çalışıyorlar..
sırtına dokunmam çamur yemiş gibi iğrendiriyor heteroseksizm'in kurbanlarını.. onlar kurban olmayı seviyorlar..
bir kadının zerafetini bakışını değil, bizi arıyoruz birbirimizde bilmiyorlar..
oysa ne zararımız olabilir onlara..bizler onları kurtarmaya çalışırken onlar birbirlerini katlediyorlar..




Mevlana şöyle demişti "yarın mahşerde kadın ve erkeğin,bir araya toplanıp da sorguya çekilme korkusundan yüzleri sararınca,ben aşkını avucuma koyup önlerine varır ve derim ki; benim hesabımı işte bundan sormalısınız.."

GAYYOR.............http://gayyor.blogspot.com/

1 yorum:

kristal dedi ki...

gayyor a teşekkür ederim.yazılarına hayran kalmamam mümkün değil...