5 Ocak 2010 Salı

SONSUZ ENERJİ.............






Evren sonsuzdur bilirsiniz pi' sayısını da bilirsiniz 3.24,Tam değeri hatırlayın, 3.2425679966666 sonsuza kadar gider. Beyniniz de ki hücreleri sayın 3.14 küsurda bir yere denk gelir. Kan hücreleri de öyle. Hatta Keops piramidi’nin dünyanın merkezine uzaklığı da o kadar dır.
Çok karışık gibi geliyor değilmi...
Piramidin uzaklığı da 3.244555555 gibi bir rakamla biter ve daha çok şaşıracaksınız, Kromozom sayıları dahi o sayının katlarıdır... Evren öyle bir düzende kurulmuş ki derinlere indikçe hayretler içinde kalıyorsunuz. Daha öğreneceğimiz çok şeyler var. İnanın derinlere indikçe, Yaşadığınızı ve var oluş mucizesinin anlamını daha iyi anlıyorsunuz. Artık her şeye inanıyorum. Evet evren mucizelerle dolu ve araştırdıkça keyif alıyorum. Kıyametinde bu bilinçlenmeyle yaklaşacağını düşünüyorum ve çok az kaldı..
Kıyameti bilirseniz korkularınızı da yenersiniz.
Mesela yaşamın düşüncelerimizle oluştuğunu biliyor musunuz?
Yaşadığımız evren'e iyonosfer diyoruz ya fende fizikte öğrendik. İyonosfer gezegenimizi saran elektrik yüklü partiküller katmanı aslında. Bu dalga radyo dalgalarını emer Ve radyodan yaklaşık 80 km uzaklığa gider. Yeryüzü ile kondansatör oluşturur. Ne demek oluyor bu! Yani enerji depolayabilir bir batarya gibi... Bir mucit vardı. Nicola Tesla bunu çözmüş ve radarı bulmuş. Kullanıyoruz da! Teoride Tesla bobinini içeren özel radyo yayın kulesi yardımı ile yayınlanan elektrik enerjisini kullanarak. Uzaktan tüm şehrin ampullerine güç veriyordu.
Bu demektir ki tüm elektrik evrende var olan bedava enerji aslında. Ama tabi bunu engellediler. Yaptırmadılar. Bu ve bunun gibi birçok bilim adamının teorisi enerjiyi para ile satanlar tarafından çökertildi. Bunu niye anlattım,'evrende her şey bir enerjidir' teorisini net anlayın diye!
Bedeniniz hareket ettiğinde bu hareketleriniz etrafa iletiliyor.
İyonosfer katmanı yaklaşık 9,5 cps lik(saniyede devirliktir buda) Eskiden 7,5 civarı idi ama simdi çok hızlı şekilde artıyor. Bedeniniz 6–8 ile 9,5 hz arasında titreşiyor. İskeletin ve organların birbiri ile uyumlu hareketleri 8-ile 9 cps hızında. Buda şu anlama geliyor. Bedenin ve İyonosfer eş zamanlı hareket ediyor. Gezegenle birlikte yankılanıyorsunuz. Birbirimizle enerji alışverişinde bulunuyoruz. Ne kadar yere ne kadar enerji yayabiliyoruz biliyor musunuz? Yaklaşık 40.000km yâda gezegenin yaklaşık tüm uzunluğu kadar. Yani buda eşittir. Beden ve zihinden gelen sinyaller tüm gezegene iyonosferik kovuk noktası ile Yaklaşık saniyenin 70 de biri kadar bir zamanda hızla yayılıyor. Bu demektir kibir alıcın varsa, Seni o an algılaması doğaldır. Biz çevremizi çevremizde bizi etkiliyor. Doğa olaylarından bazen duyulan tedirginlik bile bu yüzden
Dolunay deliliği örnektir mesela buna. Çünkü hepsi 7,5 ile 9 cps de titreşir.
Yâda net bir dille biz ve gezegen aynı frekansta değişiyoruz. Örneğin; birini zihin gücü ile etkileyeceksen bu anlattıklarım da bunun çok kolay başaracağının kanıtı.
Gezegenin frekansı artıyor. Ozon delindi küresel ısınma zehirli gazlar vs mahvettik dünyayı. Eş zamanlı olduğumuz için bizimki de onunla birlikte artıyor. Bunun en iyi ispatı beyin dalgalarını ölçen EEG cihazlarıdır.
Beynin tamamen uyanıksa bir zihinsel aktivite ile meşgulsen beyin dalga boyun beta: 14–30 cps titreşir.
Hayal kurduğunda yâda düşünceye daldığında alfa:7-13 cps uyuyakaldın mı, 3,5 ila 7,
En derin uyku hali ise 0,5 ila 3,5 cps
Frekanslar tetadan deltaya duruma göre hızla değişiyor yani uyurken nasıl yükseliyor. Düz mantık bu. Gezegende aynı durumda. O da uyanıyor ve enerjisi yükseliyor.
Yani aslında şu anda dünya 3. boyutta bizde öyle görülebilir boyut ama aynı anda 10.cu boyuttayız da.
Sadece şu anda ki frekans ayarımız 3.cü boyut. Yani demek istediğim bir kanal değiştirin yeter.
Aslında varlar ama göremez ve deneyimleyemessin. Diğer varlıkları dediğimde bunu kastettim. Çünkü frekans ayarın başka..
Kuantum fiziğine dayanarak etrafındaki tüm nesnelerin dalga boyunu ölçersin.
Kuantum fiziğinde her şey partiküllerden yani ses ve dalga boyundan oluşur.
Buda eşittir 3.cü boyut evreninin dalga boyu Buda Tibet ve Hindu öğretilerinde OM sesidir.
Alın sana yogadaki OM bilincini yeni dalga boyuna getirdiğinde etrafında ki görüntülerde değişir. Hani başka gezegenlerde hayat yok diye öğrendik ya! Var ama dalga boyumuz ayarlı olmadığından göremiyoruz. Zaten kuranda destekleniyor ayetlerle evrende yalız değilsiniz diye.
Zaten bu muhteşem düzen de yalnız olmamız mümkün mü? Taş devri mesela 3.cü boyut farkındalığında aşınmış kaya parçalarının güzelce hizalanmış olduğu görünür Ama farkındalığımızı başka boyuta ayarlarsak çok daha farklı şeyler görürüz. Piramitler mesela 3.boyut dalga boyunda bir mimarlık harikası gibidir Ama farkındalığınızı başka boyuta alırsanız hiç karmaşık değillerdir.
Her boyut arasında 12 ahenkli seviye vardır piyanonun tuşları gibi yani. C de N diğer C ye beş Siyah tuş var,8 beyaz tuş C oktavı arasında toplam 13 tuş yapar. Boyutlarda buna benzer. Oktav arasında ki tuşlara (5 siyah 8 beyaz) Notanın değişkenleri denir. Farklı boyutlar arasında ki noktalarda nota değişkenleri gibi aynı, yani? Biri öldüğünde 3.cü boyuttan 4.cü boyut seviyesine geçer astral seviye deriz biz buna. Astral seyahat yaparsan eğer 4.cü boyutun 1 yada 2.ci seviyesinde bulunursun, Ama şu anda 3.boyuttayız. Dünyamız da yeni bir şekle dönüşüyor işte.
Bizlerse bunu farklı tanımlıyoruz. Yeryüzünü mahvettik. Şu anda dünya daha yüksek bir dalga boyuna ayarlanıyor. Gerçekten başka bir boyuta geçiyoruz. 7,23 cm lik dalga boyu yavaş yavaş soluyor ve yeni bir dalga boyutuna gidiyoruz. 4.cü boyutun 10.ila 12 arasındaki seviyelerine geçmek üzereyiz.
Her dinde başka tanımlandı bu. Hıristiyanlar için İSA bilinci (koşulsuz sevgi şefkat şükran) Kuran'da da İsa gelecek Mehdi çıkacak ayetler var zaten. Her alanda geçilecek Müslümanlar için ise kıyamet zamanı. Sanırım anlatabildim. Çok yalın bir dil kullanamıyorum bu durumu anlatırken. Hiç bilgi yoksa önceden algılanmıyor. Hemen o yüzden piyano piramit vs ile örnekledim.
Bizim durumuz ne diye merak ederseniz bu boyutlar arası geçişin çok yolu var.
Yoga meditasyon dua ve birçok metot. Yani hepsi enerji frekansı değiştirip evrenin ve yaşamın güzelliklerini deneyimlemek. Ama aniden değişirse 'bana ne oluyor' oluruz.
Çünkü sadece biz değil tüm evren enerji partikülerinden oluşmuş. Yaratıcımız öyle muhteşem bir işleyişle yaratmış ki evreni Anladıkça hayretler içinde kalıp onun büyüklüğüne sınırsızlığına tekliğine muazzam şekilde inanıyorum ve Ben burada bir tek şunu diyebiliyorum!
'ŞÜKÜRLER OLSUN'

Hiç yorum yok: